Tuesday, 12 July 2011

The start of an endless journey..

Assalamualaikum w.b.t...

First and foremost, terime kasih atas desakan daripada beberape kwn lama saya yg byk kali ckp:

      "Weh,ko bile nak buat blog? Dah la jarang jumpa,sesekali tengok blog ko ke kitorang ade lah jugak peneman".

Wah,bila dah dengar word "sesekali", tiba2 terase mcm nak nyanyi lagu Shima pulak.. sesekali,ku rasa teringin~~ 


                            
Haha,ok lah..aku pun decide nak buat blog ni..sbb kebanyakan bende yg sosial ni kena ade org suruh baru aku buat..mcm
i-   Myspace (time dulu2 la)
ii-  Facebook
iii- Formspring (thanks to Ikhwan)
maklum la,aku ni kan tak sosial (wahhh..)..mcmtu pulak..pastu bila dah 2-3 bulan baru la aku rase semangat nak menceburi bidang yang berkaitan tu..

Hidup kat U agak la sibuk,dgn studynye,kelabnye (QYC) yg byk program..tapi ok jugak sbb kdg2 aku ni malas nak upload pics ke,luahan hati ke,ape2 ke yg patut..so dgn blog ni la menjadi mangsa saluran..

So,if ade ape2 yg aku post kat sini yg korang setuju,terhibur atau tak puas hati ke,korang letak la kat komen kat bawah tu..kalau still tak puas hati jugak boleh diadukan ke ADUAN RAKYAT TV3 (No. Karam Singh Walia 013-3617288) tu,takpun Tele-Dera 15999..(betul ke no tu? lantak la)..

maaf kalau korang ade terase ke,terkilan ke,termarah ke,terkena sakit jantung ke tiba-tiba dengan post aku yg lepas2 ni.. =D

OK,thanks for viewing..wassalam..

p/s: sharing is caring and thanks to cik aqilah wardah for correcting my mistake.. =)

4 comments:

  1. first skali nak komen, "sesekali ku rasa teringin" tu bukan lagu ziana zain, tp lagu shima.. hakhakhak :p

    pastu, xde pe dah nk komen.!! :p

    ReplyDelete
  2. thanks to cik aqilah,sy ni maen tembak je lagu ape entah..hahaha...tenkiu atas komen anda..

    ReplyDelete
  3. hai abang. follow la blog saya jugak. xoxo

    ReplyDelete
  4. abg tololz,sy suda follow blog anda..jom rase cool blog!!

    ReplyDelete