Thursday, 14 July 2011

Biskut Raya on sale!!! (Real Promotion)

Assalamualaikum w.b.t.


Dalam post yg lepas aku ade explain pasal biskut raya yang ingin dijual sempena hari raya aidilfitri yang akan datang..so,dalam post kali ni akanku siarkan pitcha-pitcha biskut tersebut..
1) Tart Nenas
2) Almond London


3) Semperit Kacang

4) Biskut Cocorice

5) Biskut Chocolate Chip

6) Biskut Cornflakes

7) Biskut Nestum
8) Suji Coklat


Harga:
- RM 22 (50 pcs)
- RM 44 (100 pcs)


yang atas tu baru sebahagian,ade lagi yang tak diletakkan dalam blog ni..ape2 hal contact aku okeh..kat fb boleh,hp boleh,kat komen bwh ni pun boleh..


disamping tu ade juga dijual kerepek mcm jejari udang n ikan bilis yang akan aku post gambarnya akan datang..=D


p/s: a healthy mind comes from a healthy food =)

No comments:

Post a Comment