Wednesday, 20 July 2011

Sepaktakraw World Cup KL (Day 0)

Assalamualaikum w.b.t


Hari ni sgt sibuk,sebab aku dah mula start jadi volunteer (Food & Beverage to be exact) untuk kejohanan:


Name:          Sepaktakraw World Cup 
Date:            21st - 24th July,2011
Venue:         Stadium Titiwangsa,Kuala Lumpur
Sponsored: Naza World,Marathon.Astro Awani,FBT,etc..


yg bermula esok sampai la ahad..kepada sesiapa yg tak dok KL tapi tak pernah amek port pasal benda ni, so ni la logonye..




first 3 hours jadi volunteer mmg rase ngantuk tapi bila dah kenal n rapat dgn volunteer lain (ada 4 orang kesemuanya) baru la ade modal nak borak..ok la,korang tgk je la pitcha kat bawah ni eh..all the preparation and opening ceremony are in there..enjoy..

Ni la akak-akak yg rempit (langgar lampu merah petang tadi),yg blkg tu kak jaja n yg depan pulak kak neny.. =)


Tiba-tiba petang tadi ade shooting citer ape entah,aku malas amek port..

Rehearsal



My own ID for the event.. =D
sangat-sangat best even penat (nasib baik dpt elaun),ade 4 hari lagi..so,i'll be more prepared for the excitement..dijemput juga kepada semua untuk hadir dan bersama-sama memeriahkan sukan tradisi kita.. =D


p/s: Kalau ayah bekas player takraw and aku tak reti main,jadi volunteer pun jadi la eh..haha..

2 comments:

  1. wahhhh...tahniah~ moga tambah pengalaman.

    ReplyDelete
  2. tenkiu angah..insyaAllah pengalaman akan bertambah dari semasa ke semasa.. =)

    ReplyDelete