Saturday, 16 July 2011

From QYC with Love: Review n Pictures

Assalamualaikum w.b.t.


Post kali ni adalah tentang program QYC yang sebenarnye dah lame diadakan tapi aku ni je yang lambat nak letak..haha..and antara punca di-post pun sebab ramai orang dah bising n tak puas hati kenapa takde lagi pitcha time program..macam ni..


"Weh,mane pitcha program community service yang dah lame korang buat? Nak masuk dalam annual report lah." kata seorang hamba Allah (no offence eh!)


Name:    From QYC with Love
Tagline: Community Service
Venue:   Rumah Anak-anak Yatim Taman Baiduri, Dengkil
Date:      27th February, 2011

So,oleh kerana aku taknak kena sound n bebel lagi aku letak la kat post ni..nanti kepada sesiapa yang nak sila la download kat sini..

Dalam bas,kelihatan azyan n akak kecik tidur nyenyak.. =D


The host


Geng Sistas!
Geng Brothas!
Geng Children!

Yan, Syaza n Linaaaa!!!




Tiba-tiba ada program Master Chef kat sini..

Ni bukan tahap Master dah,ni PhD chef!

Wait..he looks familiar..

Mereka dan fasi jemputan (Kak Sarah)
Abg Fadzil, Hafiz and adik-adik mereka



Such a memorable time..



Sesi melantak Pizza Dominos..
Notes: alhamdulillah,program ni selamat dijayakan..n thanks to all committees,abg fadzil,kak sarah n pihak Rumah Anak-anak Yatim Taman Baiduri, Dengkil..


p/s: Encore please!! =D

No comments:

Post a Comment