Monday, 5 September 2011

Such An Energizing Car Ads

Assalamualaikum w.b.t.
Tadi aku saje2 la bukak search kat youtube,tiba2 jumpa video ni..agak smart la graphic dia,music pun best..hahaha...




Selama ni taktau pulak aku,ade hamster yg pandai shuffle..pastu robot tu pun ikut sekali..




Tapi yg peliknye kwn hamster yg seekor lg tu (conga player) tu takde dlm kereta tu,kena tinggal agaknye..


Anyway,kalau la iklan2 kat Malaysia ni segempak iklan kat US..fuhhhhh,mesti layan iklan je,citer tak layan dah..


p/s: Nice car,under $14k pulak tu..

4 comments:

  1. wahh...comei2 ^_^
    http://lyanamahat.blogspot.com/
    selesai follow kamu

    ReplyDelete
  2. @suhaili othman: tgk tuan blog ni la,hahaha...

    @spywriter: ok,dah follow.. =D

    ReplyDelete
  3. hahaha... best...
    jemput singgah blog ni http://hidupbiarbest.blogspot.com/
    :)

    ReplyDelete