Thursday, 14 July 2011

Biskut Raya on sale!!! (Introductory)

Assalamualaikum w.b.t.
Such a late post here,but nak jugak post..haha..anyway,post aku kali ni bukan la pasal coretan hidup aku sepanjang hari tapi nak promote JUALAN BISKUT RAYA oleh mak aku (family business)..


Dengan ini aku senaraikan jenis biskut mengikut kepopularan*:
1 - Tart Nenas
2 - Almond London
3 - Badam Kelapa
4 - Biskut Hati
5 - Biskut Nestum
6 - Biskut Gajus
dan lain-lain (yang tak disenaraikan akanku letak dalam post akan datang)


*-biskut yang tak popular tak semestinya tak sedap


Harga biskut dalam lingkungan:
i -  RM 22 - RM 24 (50 pcs)
ii - RM 44 - RM 48 (100 pcs)


Setakat ni tu saje yang sempat aku promote kat korang,if anda berminat boleh komen "Nama serta Komen" kat bawah i.e.: Kak Peah Meletop, Saya nak belilah!!


p/s: Pic Biskut Tiger yg kat atas tu tak dijual ye,harap maklum.. =D

2 comments: