Tuesday, 2 August 2011

Program Motivasi Kecemerlangan Pelajar-UPKK 2011 (2nd day)

Assalamualaikum w.b.t.


Pada entry yg lepas aku ada post tentang hari pertama Program Kecemerlangan Pelajar-UPKK yg diadakan di SRA Sri Pantai..such a nice environment,ade la rase kampung sikit even kat tengah pusat bandar Wilayah Pesekutuan Kuala Lumpur..


Ok lah,tanpa membuang masa lagi,kita teruskan dgn sesi menengok gambar-gambar sepanjang hari kedua a.k.a. hari last program ni..


2nd day:
*sori lah,sebenarnya mula-mula ada qiamullail,tapi aku tak join sebab berjaga malam sampai lebam mataku..so,gambarnya takde..


Slot "Mind Power 2"
Energizing kids in exercise session
Ni aku taktau game ape entah..
Bengkel #6: Resolusi Diri


Kelihatan ust Subhi agak tegas menyampaikan ceramah beliau..
Sesi bersama ibu bapa murid masing..
Murid-murid yg ibu bapa mereka tak dapat hadir dikumpulkan dan dijaga oleh bro Hafif
Di saat kesedihan melanda


Tempat ibu bapa berkumpul dan peserta dibenarkan menemui parents mereka

Sedap je tengok adik tu minum,time ni sgt la haus..
so,in the end the program was a success..thanks to all who participate,from teachers and the parents of the students..


p/s: rase puas hati dapat tolong adik-adik ni berjaya dalam peperiksaan.. =D

No comments:

Post a Comment